Всички Промоции на Едно Място
Начало » Хранителни » BILLA » BILLA – Актуална Билла Брошура

BILLA – Актуална Билла Брошура

Седмична брошура на BILLA до 17 юли 2024

от 11 до до 17 юли 2024
(днес е 14 юли – неделя )

Тази Билла Акция е валидна за всички търговски обекти на Билла в:

Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово, Добрич, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора, Хасково, Шумен, Смолян, Кърджали, Ямбол, Ловеч, Разград, Враца, Самоков.

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Billa България си запазва правото да променя цените.

Информация за Billa

Билла е част от групата REWE – една от най-големите търговски вериги в Европа, а и в света. У нас концернът започва своята експанзия през 2000г, когато в София отваря врати първия супермакет.

BILLA е една от най-големите чуждестранни фирми в България. Осигурява над 3000 работни места в 46 магазина в страната: 3 във Варна, 2 в Бургас, 2 в Пловдив, 2 в Плевен, 2 в Сливен,  2 в Русе, 2 в Силистра, 2 в Стара Загора по един в Пазарджик,Шумен, Габрово, Враца, Монтана, Перник, Русе, Ловеч, Разград, Димитровград, Самоков, Кърджали, Ямбол, Велико Търново, Сандански, Казанлък, Свиленград, Харманли, Добрич, Севлиево и Пещера и 9 в София: Билла – Мотописта,Билла – Славия, Билла – Младост, Билла Младост-4, Билла – Люлин, Билла – Надежда, Билла – Подуене, Билла – Илинден и Билла Дружба.

Приоритетите на Билла са предлагането на качествени продукти на възможно най-ниските цени за българския потребител, както и богат асортимент. Супермаркетите на Билла са на самообслужване, като клиентът може да разгледа всяка една стока, която би искал да закупи.

Билла предлага на своите клиенти много голямо разнообразие от стоки в промоции във всеки ден от седмицата на изключително атрактивни цени. Клиентите, разполагащи с Билла карта, се възползват от допълнителни намаления, обозначени на всеки етикет върху стоките, които влизат в това намаления. Веригата осигурява на клиентите си продукти от основната потребителска кошница на достъпни цени.

Супермаркетите BILLA са разположени на централни и комуникативни места в градовете в България, като имат средна площ между 1200 и 2400кв.м и разполагат с паркинг за 300-350 автомобила, детски площадки, кафене и банкомат за улеснение на клиентите. Веригата предлага асортимент от около 12 000 хранителни и нехранителни продукти.

Билла продава и развива активно своята собствена марка CLEVER, която е добре позната на българските потребители и комбинира качество и съвкупност без конкуренция на българския пазар.

публикувано на

публикувано в

Мнения:

9 отговора на “BILLA – Актуална Билла Брошура”

 1. Аватарът на Бранимира Нонова
  Бранимира Нонова

  Здравейте! Защо не мога да намеря актуална брошура на Билла за периода 12.11. -18.11.2020?

  1. Аватарът на stoyan
   stoyan

   Здравейте,
   От Billa имага проблем със сървърите и брошурата беше качена няколко часа по-късно. В момента имаме качена новата актуална брошура.
   Поздрави!

 2. Аватарът на СВЕТЛА СТОЯНОВА
  СВЕТЛА СТОЯНОВА

  ЗАЩО НЯМА КАЧЕНА БРОШУРА ОТ 29.12. 2020 СТАРАТА СВЪРШВА ДО 28 12

 3. Аватарът на Калина
  Калина

  Къде да търся брошурата на Билла с отварящи се страници? Не мога да се бавя, чрез Брошурко и другия сайт и да отварям страница, след страница. Благодаря.

 4. Аватарът на
  Анонимен

  ВЪВВЕДЕТЕ ПО-БЪРЗ НАЧИН ЗА ПРЕГЛЕД НА БРОШУРАТА,ТИП,РАЗГРЪЩАНЕ НА СТРАНИЦИТЕ НА КНИГА!!

  1. Аватарът на stoyan
   stoyan

   Здравейте,

   Работим по въпроса.

   Поздрави!

 5. Аватарът на
  Анонимен

  Днес е 27 май

  1. Аватарът на stoyan
   stoyan

   Здравейте,

   Брошурата е актуализирана, поздрави!

 6. Аватарът на
  Анонимен

  Днес 6.12.2023г. шарана не се продава на 5.99 , а на 10.99 . Това е поредната измама .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *