Всички Промоции на Едно Място
Начало » спорт » Велосипеди » BTWIN Велосипед Discover 100, 14 инча за деца на 3 – 5 години

BTWIN Велосипед Discover 100, 14 инча за деца на 3 – 5 години

BTWIN Discover 100 е детски велосипед, предназначен за деца на възраст от 3 до 5 години, с ръст от 90 до 110 см. Със своите иновации и внимателно подбрани характеристики, Discover 100 осигурява безопасност, удобство и лекота на използване за най-малките колоездачи.

Иновация STOP EASY: Патентована спирачна система, пригодена за деца

BTWIN Discover 100 разполага със спирачна система „Stop Easy“, която предлага значително по-добър захват и лесно управление. Спирачните лостчета са проектирани така, че натискът върху тях е паралелен на кормилото, което осигурява по-естествено движение и 30% по-мощно спиране в сравнение с традиционните спирачни системи. Тази иновация е специално разработена от екипа на B’twin и е оценена както от децата, така и от родителите.

Материали и форма на рамката

Стоманената рамка на велосипеда е оптимизирана за намаляване на теглото без компромис със здравината. Тя е с 1,5 кг по-лека от предишните модели, което прави велосипеда по-лесен за маневриране от децата. Формата на рамката улеснява качването и слизането от велосипеда, намалявайки риска от наранявания.

Велосипедът расте заедно с детето

Седалката на BTWIN Discover 100 се регулира на височина от 41,5 до 52,5 см с помощта на шестогран номер 5, което позволява адаптиране към растежа на детето. Кормилото също може да се регулира с 4 см, осигурявайки комфортна позиция за каране. Важно е да се спазва максималната препоръчителна височина, отбелязана върху тръбите на седалката и на кормилото.

Цена

BTWIN Велосипед Discover 100

Помощни колела

Ако детето ви има нужда от помощни колела, те могат да бъдат добавени към велосипеда. Помощните колела Btwin 14 инча са съвместими с всички модели от този размер. Монтирането им изисква ключ номер 5, който не е включен в комплекта. Изследвания показват, че децата по-лесно усвояват балансирането, когато първо се научат да карат велосипед без педали.

Капли и гуми

BTWIN Discover 100 е оборудван с гуми с вътрешна гума (надуваема). Формата и шарката на гумите HONEY COMB осигуряват добро сцепление и ефективност по различни терени като шосета, пътеки и трева.

Протектор

За да се предотврати попадане на пръстите на детето в механичните части, всички елементи на трансмисията са покрити с пластмасов протектор. Той също така предпазва връзките на обувките и дрехите от зацапване. Задната част на протектора може лесно да се демонтира за ремонт или затягане на веригата.

Аксесоари

Велосипедът идва оборудван със звънец, фар и стоп, както и светлоотразители на каплите и педалите за по-добра видимост. За запазване на боята и доброто състояние на велосипеда се препоръчва добавянето на опорна стойка.

Размери на сглобения велосипед

Размерите на сглобения велосипед са следните: дължина 98 см, ширина 47 см и височина 68 см.

Съвети за поддръжка и монтаж

На сайта на Decathlon можете да намерите съвети за монтаж, поддръжка и ремонт на велосипеда. Основните инструменти, необходими за монтаж, включват гаечен ключ номер 14 (или ключ за педали) и шестограм номер 5. Подробни инструкции за монтаж са налични във видео формат на сайта.

BTWIN Discover 100 е надежден и функционален велосипед, който съчетава иновации в безопасността и удобството, за да осигури на децата удоволствие и увереност при каране.

Актуална цена може да видите по-горе

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *