Всички Промоции на Едно Място
Начало » спорт » Велосипеди » BTWIN Детски велосипед 2 в 1 Discover 900

BTWIN Детски велосипед 2 в 1 Discover 900

BTWIN Discover 900 е лек и иновативен детски велосипед, проектиран за деца от 3 до 5 години с ръст между 90 и 110 см. Този 2 в 1 велосипед тежи само 5,6 кг и предлага възможността за лесно преминаване от велосипед без педали към такъв с педали, като педалите могат да се монтират или свалят за 10 секунди без нужда от инструменти. Предлага се в два цвята – син и зелен:

Основни характеристики

  • Материали и форма на рамката: Велосипедната рамка е изработена от 100% алуминий, което осигурява лека и устойчива на корозия конструкция. Рамката е проектирана с ниско обкрачване, което улеснява качването и слизането на детето.

  • Спирачна система „Stop Easy“: Патентованата система „Stop Easy“ е адаптирана за деца и предлага по-достъпни спирачки и по-добър захват. Спирачната ръкохватка осигурява 30% по-мощно спиране от класическите ръкохватки, благодарение на паралелния натиск към кормилото.

  • Регулиране на височината: Седалката може да се регулира на височина от 40,5 до 51,5 см с шестограм номер 5, което позволява адаптиране към ръста на детето. Кормилото също може да се регулира с 4 см.

  • Помощни колела: Може да се добавят помощни колела Btwin 14 инча, ако детето има нужда. Те се монтират с отново с ключ тип шестограм номер 5.

  • Капли и гуми: Гумите са оборудвани с вътрешна гума и са проектирани за ефективност и сцепление на различни терени като шосета, пътеки и трева. Гумите имат ексклузивен дизайн HONEY COMB от B’TWIN.

  • Протектор на веригата: Механичните елементи на трансмисията са покрити с пластмасов протектор, който предотвратява прищипването на връзките на обувките и зацапването на дрехите. Задната част на протектора може лесно да се демонтира за поддръжка на веригата.

  • Допълнителни аксесоари: Велосипедът се доставя със звънец, фар и стоп, както и светлоотразители на каплите и педалите. За по-добро съхранение и поддръжка се препоръчва оборудването с опорна стойка .

Цена

BTWIN ВЕЛОСИПЕД DISCOVER 900

Размери и поддръжка

  • Размери на сглобения велосипед: Дължина 98 см, ширина 47 см и височина 68 см.
  • Съвети за поддръжка: Decathlon предлага онлайн съвети за монтаж, поддръжка и поправка на велосипеда на следния линк: Decathlon поддръжка.

Дизайн

  • Цветови вариации: Велосипедът е наличен в две основни цветови вариации – зелен („Nature“) и син („City“). Зелената версия е вдъхновена от света на фауната и флората, докато синята версия предлага шикозен градски вид. Жълтите елементи като спирачните ръкохватки и свалящите се педали са специално разработени за по-лесно усвояване на колоезденето.

BTWIN Discover 900 е идеален избор за малките велосипедисти, които искат да овладеят баланса и да направят първите си стъпки в колоезденето без помощни колела.

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *