Всички Промоции на Едно Място
Начало » спорт » Велосипеди » BTWIN BMX велосипед wipe 500 – 20 инча – мнения и цена

BTWIN BMX велосипед wipe 500 – 20 инча – мнения и цена

Велосипед BTWIN BMX Wipe 500 е проектиран за деца на възраст от 9 до 14 години и височина от 1,35 до 1,60 метра. Колелото се отличава с геометрия, вдъхновена от водещите модели на пазара, което улеснява управлението и повишава стабилността при каране.

Рамка: Изработена от здрава стомана, рамката е предназначена за деца, като осигурява надеждност и дълготрайност. Основните й характеристики включват горна тръба с дължина 487 мм, стойки на веригата от 353 мм и ъгъл на челната тръба от 75°.

Вилка: Стоманената вилка също е проектирана за висока издръжливост, с уши от 5 мм за по-голяма устойчивост на удари. Липсата на окачване подобрява контрола и намалява теглото.

Лапа: Алуминиевото кормилно колче с Headset стандарт осигурява здравина и коравина с 6 болта за сигурно захващане.

Кормило: Изработено от стомана за висока здравина, кормилото е проектирано за лесно управление и поддържане на изправена стойка при каране. Спецификациите му включват височина от 212 мм, широчина 680 мм и диаметър на тръбата 22,2 мм.

Цена

АКТУАЛНА ЦЕНА И ОФЕРТИ ЗА BMX wipe 500

BTWIN Реф. 8501242 Bmx велосипед Кормило

Ръкохватки: С дължина 140 мм, ръкохватките са направени от soft-touch материал за комфорт и са усилени за по-голяма устойчивост на триене.

Ротор: Позволява неограничено превъртане на кормилото, улеснявайки BMX триковете.

Спирачки: Алуминиеви и пластмасови спирачки за 2-3 пръста, проектирани за малки ръце, с V-brake рамена за максимална ефективност.

Трансмисия: Микротрансмисията с малка плоча увеличава разстоянието от земята и намалява риска от удари, като същевременно позволява нормално каране. Спецификацията включва изминато разстояние за 1 оборот на курбела от 25×11 и рамо моноблок от 165 мм.

Педали: Тънки и леки педали, специално оразмерени за деца, с пинове за максимално сцепление и стоманена ос за BMX употреба.

Седалка и седалково колче: Оборудвани със скоба с автомат за лесно регулиране на височината на седалката.

Капли: Широки алуминиеви шини с 36 спици, осигуряващи здравина и лекота, с оси от 10 мм за лесно монтиране на пегове.

Гуми: С размер 20 x 2,10, гумите осигуряват отлично сцепление и омекотяване при приземяване, подходящи за градска и извънградска среда.

Тегло: 13,5 кг.

Този велосипед е изработен от 100% стомана, предоставяйки необходимата издръжливост за BMX колоездене.

Топ 4 предимства на BTWIN BMX Wipe 500

  1. Лесно използване: Микротрансмисията на велосипеда осигурява ефикасно педалиране, което улеснява детето при каране и намалява усилието, необходимо за движение.
  2. Здравина: Компонентите на велосипеда, включително кормилото, колчето, рамката, вилката и ръкохватките, са усилени, за да гарантират висока издръжливост и устойчивост на удари, което го прави подходящ за интензивно BMX каране.
  3. Доживотна гаранция: Велосипедът идва с доживотна гаранция за рамката, вилката, лапата и кормилото, предоставяйки увереност и сигурност в качеството и дълготрайността на продукта.
  4. Лесно обучение: Специалната геометрия и високо/широко кормило правят усвояването на BMX уменията по-лесно, като осигуряват стабилност и по-добър контрол за начинаещи.

Актуална за днес цена и оферти може да видите тук

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *