Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Кафемашини » Gaggia – Промоции на Кафемашини, Еспресо машини и Кафеавтомати и Информация

Gaggia – Промоции на Кафемашини, Еспресо машини и Кафеавтомати и Информация

Gaggia е италианска марка еспресо машини с дълга история в производството на кафе машини. В тази статия ще Ви представим най-популярните кафе и еспресо машини за 2024 година произвеждани от Gaggia ; ще Ви запознаем с историята на марката , както и с различните линии машини за кафе, които тя предлага

Gaggia е италиански производител на еспресо машини, основан през 1947 година от Ахиле Гаджия. През 1938 година Гаджия бил първият, който патентовал еспресо машината с помпа, която използва гореща вода под налягане за да създаде еспресо. Повече за историята на марката може да видите тук

Оферти и Промоции

ВИЖ Офертите

Линии кафе машини предлагани от Gaggia

Gaggia произвежда различни линии кафе машини за домашна употреба, както и за професионална употреба. Ето някои от най-известните линии на марката:

  1. Gaggia Classic: Това е най-известният модел на марката, който е предназначен за домашна употреба. Този класически еспресо машин има издръжлива и надеждна конструкция, която гарантира отлично качество на направеното кафе.
  2. Gaggia Brera: Това е автоматична еспресо машина, която е създадена за удобство и лесна употреба в домашни условия. Моделът има вграден контейнер за мляко и може да направи кафе с едно докосване на бутон.
  3. Gaggia Accademia: Това е професионална еспресо машина, която е създадена за кафе барове и ресторанти. Моделът има вграден контейнер за мляко и е способен да направи различни напитки с едно докосване на бутон.
  4. Gaggia Anima: Това е автоматична еспресо машина, която е създадена за удобство и лесна употреба в домашни условия. Моделът има вграден контейнер за мляко и може да направи кафе с едно докосване на бутон.
  5. Gaggia Naviglio: Това е автоматична еспресо машина, която е създадена за удобство и лесна употреба в домашни условия. Моделът е оборудван с керамични мелачки, които гарантират по-добро качество на кафето.
  6. Gaggia Velasca: Това е автоматична еспресо машина, която е създадена за удобство и лесна употреба в домашни условия. Моделът има вграден контейнер за мляко и може да направи кафе с едно докосване на бутон.

Това са само някои от линиите на еспресо машините, предлагани от Gaggia.

Популярни модели кафе и еспресо машини и автомати Gaggia

Ръчна еспресо машина Gaggia Viva Style

Актуална Цена

Безспорно най-полулярният модел е един и от най-евтините на марката, тъй като е предназначе за по-широка аудитория. Вива стайл ще ви позволи да се докоснете до качеството на кафемашините Gaggia и то на цена от около 160-170 лв.

Тази ръчна еспресо машина Gaggia Viva Style е подходяща за всички любители на кафето, които искат да приготвят качествен еспресо у дома си. Снабдена с мощен 950-ватов мотор, който осигурява необходимото налягане за извличане на ароматни еспресо напитки, които ще задоволят вашите вкусови предпочитания.

Еспресо машината е проектирана така, че да е максимално удобна и лесна за използване.

Gaggia Viva Style е съвместима с мляно кафе. Тя има капацитет на резервоара за вода от 1 литър, което е достатъчно за приготвяне на множество напитки, преди да се налага да се напълни отново.

Външният вид на машината е изчистен и стилен, а черният й цвят пасва перфектно към всяко кухненско обзавеждане. Viva Styleе компактна и лесна за съхранение, което я прави идеален избор за тези, които имат ограничен простор в кухнята си.

Като цяло, ръчната еспресо машина Gaggia Viva Style е отличен избор за всеки, който желае да приготви качествен еспресо у дома си, без да се налага да инвестира в по-скъпи автоматични модели.

Кафеавтомат Gaggia Magenta Plus

Актуална Цена

Кафеавтоматът Gaggia Magenta Plus е висококачествена машина за кафе, която ще ви осигури перфектни напитки с лекота. Тя е оборудвана с мощен 1900-ватов мотор и дава налягане до 15 бара, което позволява на кафето да се извлича с оптимален вкус и аромат.

Машината е снабдена с керамична мелница, която меле кафето на няколко степени на смилане, така че да можете да го настройвате според вашите предпочитания. Това гарантира, че винаги ще получите идеалната гранулометрия за вашата кафе напитка.

Gaggia Magenta Plus е съвместима с кафе на зърна и мляно кафе. Тя е снабдена с воден резервоар с капацитет от 1,8 литра, което е достатъчно за приготвяне на много напитки преди да се изисква пълнене. Машината е лесна за използване и програмиране с LED екран и функции за автоматично почистване и премаване на котлен камък.

Кафеавтоматът Magenta Plus е създаден за да бъде удобен и лесен за използване, но и стилен и елегантен. Той има модерен дизайн в черен цвят, който ще се хареса на всеки, който търси кафеавтомат със стилен вид. Машината е компактна и лесна за съхранение, като може да бъде интегрирана във всяко кухненско пространство.

Като цяло, кафеавтоматът Gaggia Magenta Plus е изключителен избор за всички любители на кафето, които търсят висококачествена и удобна машина за приготвяне на идеалното кафе в домашни условия.

Кафе машина Gaggia Classic

Актуална Цена

Кафе машината Gaggia Classic е произведена в Италия и предлага истинско италианско кафе у дома. Тя има класически дизайн, който ще допълни всяко кухненско пространство и е снабдена с висококачествени компоненти, които осигуряват перфектно извличане на вкуса на кафето.

Машината има 3 бутона, които управляват еспресо, пара и гореща вода. Това позволява на потребителите да приготвят различни напитки, като кафе, капучино и лате. Машината има мощност от 1200 вата и налягане от 15 бара, достатъчно, за да извлича идеалния вкус на кафето.

Gaggia Classic има вграден механизъм за изпаряване на мляко, който позволява приготвяне на неустоима пяната за капучино и лате. Това е особено удобно, тъй като не е нужно да се закупува отделен уред за изпаряване на млякото.

Кафе машината Gaggia Classic е изработена от висококачествени материали и има компактен размер, който я прави идеална за малки кухни. Машината е снабдена с изцяло метална конструкция и термостат, който контролира температурата на кафето, за да се гарантира перфектното извличане на вкуса.

В заключение, кафе машината Gaggia Classic е отличен избор за всички любители на италианското кафе. Лесна за използване, има класически дизайн и се предлага на достъпна цена. Машината предлага истински вкус на италианското кафе и е идеална за хора, които търсят качество и функционалност в едно.

История на Марката Gaggia

След основаването на марката, Gaggia започна да произвежда еспресо машини с помпа за домашна и професионална употреба. През годините компанията разви много нововъведения в технологията на еспресо машините, включително електронно управление на температурата и налягането, вграден контейнер за мляко и други иновации.

През 1999 година Gaggia беше придобита от италианската компания Saeco International Group, която от своя страна беше закупена от Philips в 2009 година. През това време Gaggia продължава да произвежда висококачествени еспресо машини, които са известни в цял свят със своята издръжливост, надеждност и високо качество на направеното кафе.

Днес Gaggia продължава да е един от най-известните производители на еспресо машини в света, като произвежда както модели за домашна употреба, така и професионални машини за кафе барове и ресторанти. Марката продължава да бъде свързвана с качество и надеждност, както и с иновации в технологията на еспресо машините.

публикувано на

публикувано в