Instant Vortex Plus ClearCook Air Fryer – цена и мнения

С Instant Vortex Plus ClearCook Air Fryer ще се насладите на магията на здравословното и лесно готвене с горещ въздух, която можете да усетите и видите през прозрачната предна част на кошницата. Този уред ви позволява да приготвяте храна с по-малко мазнини, като все пак запазвате вкуса и текстурата на ястията. Възможността да наблюдавате прогреса на готвене през прозрачната предна част на кошницата ви дава усещане за магия, докато вашият хранителен избор се превръща в перфектно приготвена, хрупкава и вкусна храна.

nstant Vortex Plus ClearCook Air Fryer – цена

С Vortex Plus ClearCook Еър Фрайър ще можете да готвите здравословно, бързо и лесно. Благодарение на прозрачната предна страна на кошницата и вътрешната светлина, можете да следите прогреса на готвенето, без да отваряте уреда, за да проверите готовността на ястието. Елегантният, изцяло черен дизайн го прави прекрасен аксесоар за вашия дом. Иновативният дисплей е лесен и удобен за работа, от него бързо може да пуснете предварително настроени програми.

6 функции в 1 компактен уред – пържене с горещ въздух, печене на храни със солидна структура, печене на храни без солидна структура преди процеса на готвене, запичане като на грил, претопляне и сушене. С технологията EvenCrisp™ получавате вкус и текстура като при дълбоко пържене, но с по-малко или без мазнина. Уредът осигурява пълен контрол, позволявайки ви да настройвате желаната температура (до 205˚C) и време за готвене (до 1 час) с лекота. С голям капацитет на кошницата от 5.7 литра, можете да приготвяте големи количества храна наведнъж. Уредът се предлага с удобна приставка, (за кошницата) която осигурява свободна циркулация на горещия въздух, без сложно почистване след това. Така можете да се насладите на удобството и здравословния резултат, които ви предлага Instant Vortex Plus ClearCook Air Fryer.

Vortex Plus ClearCook – Предимства и Функции

  • Прозрачната предна страна на кошницата и вътрешната светлина Ви позволяват да следите прогреса на готвенето, без да е необходимо да отваряте уреда. Това ви позволява да се уверите, че ястието е готово без да губите топлина или да нарушавате процеса на готвене.
  • Уредът работи значително по-тихо в сравнение с предходните модели на Vortex Air Fryer. Неангажиращите звукови напомняния ви информират когато ястието има нужда да бъде проверено, без да създават натрапчиви шумове.
  • Компактният дизайн и прозрачната предна страна.
  • Пръските мазнина остават в кошницата за готвене с горещ въздух и се отстраняват под течаща вода бързо и лесно. Притурката към кошницата също може да се сваля лесно и да се почиства, дор и в миялна машина, въпреки че се препоръчва ръчно почистване за запазване на качеството на покритието.
  • Благодарение на интелигентната технология, уредът загрява до над 200 градуса за около 3 минути, което води до по-икономично готвене и пестене на електроенергия. Това означава, че можете да приготвите храна с по-малко консумация на енергия, без да е необходимо да загрявате цялата фурна, когато готвите само няколко порции за хранене.
  • Уредът е оборудван със защитни механизми, включително защита от прегряване и автоматично изключване. Той отговаря на най-високите стандарти за безопасност, което ви дава спокойствие и сигурност при експлоатация.
  • Кошницата и приставката към нея са с незалепващо покритие.

Актуална цена и Промоции

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *