Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer Цена и мнения

Открийте нови възможности в приготвянето на здравословна и вкусна храна с помощта на модела Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer, който разполага с две отделни кошници и използва горещ въздух. Този изключително удобен уред ще Ви помогне да приготвите храната по по-лесен начин.

С функциите за синхронизирано готвене или синхронизирано приключване на зададените програми, двете кошници могат да предложат готовата храна едновременно. Вече можете да готвите различни ястия едновременно и да ги сервирате на масата в същото време.

Използвайки горещия въздух, Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer Ви позволява да приготвяте храна с по-малко мазнини, като все пак запазвате вкуса и текстурата на любимите си ястия. Този уред е идеален за приготвяне на хрупкави пържени картофи, здравословни печени зеленчуци или вкусни пилешки крилца.

С две отделни кошници можете да готвите различни видове храни едновременно, без да се бъркат ароматите и вкусовете им. Така можете да се насладите на разнообразни ястия и да удовлетворите различните вкусови предпочитания на всички членове на семейството.

Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer е перфектният помощник за създаване на здравословни, вкусни и разнообразни ястия за цялото семейство. Насладете се на всички възможности, които този уред предлага и превърнете готвенето в истинско удоволствие.

Цена

Акталана цена и подробности

8 уреда в един

Уредът 8-в-1, Vortex Plus Dual ClearCook Еър Фрайър, предлага шест различни програми за готвене в един компактен уред. С него можете да използвате функциите за горещ въздух (Air Fry), печене (Roast) на храни със солидна структура като месо и зеленчуци, печене (Bake) на храни без солидна структура като кексове и мъфини, грил (Grill), претопляне (Reheat) и сушене (Dehydrate).

С помощта на уреда можете да настройвате работата на двете кошници едновременно (SyncCook) или поотделно. Функцията за синхронизирано приключване на програмите (SyncFinish) ви позволява да приготвяте храна в двете кошници, като готовите ястия се приключват по едно и също време.

Този уред 8-в-1 е идеалният помощник за Вашето домакинство, който ви предлага много разнообразни опции за приготвяне на храна. Независимо дали желаете да приготвите хрупкави пържени зеленчуци, сочни печени меса или да сушите свежи плодове, Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer ще отговори на вашите изисквания.

Голям капацитет от 7.6 литра

С общ капацитет от 7.6 литра (две кошници по 3.8 литра), уредът осигурява голяма свобода при приготвянето на ястия. Вече няма да трябва да чакате дълго за нова порция пържени картофи, защото във втората кошница те вече ще бъдат почти готови.

В допълнение към уреда получавате две удобни приставки, които се поставят във всяка от кошниците. Те осигуряват оптимална циркулация на въздуха, без да е необходимо сложно и ангажиращо почистване след това. Това ви спестява време и усилия при поддръжката на уреда.

Използвайте двойния еър фрайър и се наслаждавайте на удобството и здравословния резултат, който получавате. Независимо дали приготвяте хрупкави пържени храни, печете свежи зеленчуци или сушите любимите си плодове, този уред ще ви помогне да създадете вкусни и здравословни ястия с лекота.

Дисплей и Контрол

Уредът разполага с основен бутон и тъч скрийн дисплей, които осигуряват бърза и лесна настройка на програмата, температурата (до 205˚C) и времето за готвене (до 1 час). С помощта на интуитивния дисплей можете лесно да зададете желаните параметри за приготвянето на храната.

Интелигентният Vortex Plus Dual ClearCook ви позволява да запазите вашите предпочитания и настройки, така че при следващото готвене да можете да приготвите любимо ястие с едно натискане на бутона.

ClearCook

Благодарение на иновативната технология ClearCook, вие можете лесно да следите прогреса на готвенето без да отваряте уреда. Прозрачната предна страна на кошниците и вътрешната светлина Ви позволяват да наблюдавате как се приготвят ястията.

С индикатора за прогреса можете да видите на кой етап от готвенето се намират ястията – от предварителното загряване до фазата на готвене. Лентата за съобщения ви води през целия процес на готвене, като предоставя известия за „добавяне на храна“ и ви напомня да разбъркате ястието, за да постигнете перфектни и равномерни резултати.

Уредът работи тихо и не нарушава спокойствието в дома. В сравнение с предходни поколения на Vortex еър фрайърите, ClearCook предлага значително по-тиха работа. Звуковите напомняния са създадени по такъв начин, че да не бъдат натрапчиви, само за да Ви уведомят когато ястието има нужда да бъде проверено или разбъркано.

С технологията ClearCook можете да се насладите на спокойно и безпроблемно готвене, без да прекъсвате процеса или да се тревожите за качеството на вашите ястия.

Предимства

Vortex Plus Dual е компактен, стилен и лесен за почистване. Няма излишни пръски по цялата кухня. Понеже използването на по-малко мазнина означава и по-малко замърсяване, пръските мазнина се задържат в кошниците за готвене с горещ въздух и могат лесно да бъдат отстранени под течаща вода. Приставките на кошниците лесно се свалят и могат да се почистят в съдомиялна машина. Въпреки това, ръчното почистване се препоръчва, тъй като в съдомиялна машина може да се обезцвети или да бъде намалено качеството на покритието.

Уредът е наличен в два варианта на корпуса: черна от висококачествен полимер или цвят инокс.

Можете да готвите с до 80% по-малко енергия, тъй като се загрява до над 200 градуса за около 3 минути. Това Ви позволява да приготвяте храна с по-малко консумация на енергия, без да е необходимо да загрявате цялата фурна, когато приготвяте само няколко порции.

Защита

Еър фрайър Vortex Plus Dual ClearCook разполага с защитни механизми, включително защита от прегряване (Overheat Protection™) и автоматично изключване. Той отговаря на най-високите стандарти за безопасност, за да ви осигури безопасен и спокоен опит при използване.

Кошниците и приставките са оборудвани с незалепващо покритие (алуминиеви с незалепващо PTFE покритие), което не съдържа вредни вещества като PFOA и BPA. Това дава увереност, че вашата храна се приготвя на безопасни повърхности и не се залепва. Aктуална към днешна дата цена и промоции може да видите тук:

Акталана цена и подробности

3 Коментара

  1. Ивайла
  2. Кари
  3. чичо Джери

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *