Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Уреди за Готвене » Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer Цена и мнения

Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer Цена и мнения

Открийте нови възможности в приготвянето на здравословна и вкусна храна с помощта на модела Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer, който разполага с две отделни кошници и използва горещ въздух. Този изключително удобен уред ще Ви помогне да приготвите храната по по-лесен начин.

С функциите за синхронизирано готвене или синхронизирано приключване на зададените програми, двете кошници могат да предложат готовата храна едновременно. Вече можете да готвите различни ястия едновременно и да ги сервирате на масата в същото време.

Използвайки горещия въздух, Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer Ви позволява да приготвяте храна с по-малко мазнини, като все пак запазвате вкуса и текстурата на любимите си ястия. Този уред е идеален за приготвяне на хрупкави пържени картофи, здравословни печени зеленчуци или вкусни пилешки крилца.

С две отделни кошници можете да готвите различни видове храни едновременно, без да се бъркат ароматите и вкусовете им. Така можете да се насладите на разнообразни ястия и да удовлетворите различните вкусови предпочитания на всички членове на семейството.

Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer е перфектният помощник за създаване на здравословни, вкусни и разнообразни ястия за цялото семейство. Насладете се на всички възможности, които този уред предлага и превърнете готвенето в истинско удоволствие.

Цена

Акталана цена и подробности

8 уреда в един

Уредът 8-в-1, Vortex Plus Dual ClearCook Еър Фрайър, предлага шест различни програми за готвене в един компактен уред. С него можете да използвате функциите за горещ въздух (Air Fry), печене (Roast) на храни със солидна структура като месо и зеленчуци, печене (Bake) на храни без солидна структура като кексове и мъфини, грил (Grill), претопляне (Reheat) и сушене (Dehydrate).

С помощта на уреда можете да настройвате работата на двете кошници едновременно (SyncCook) или поотделно. Функцията за синхронизирано приключване на програмите (SyncFinish) ви позволява да приготвяте храна в двете кошници, като готовите ястия се приключват по едно и също време.

Този уред 8-в-1 е идеалният помощник за Вашето домакинство, който ви предлага много разнообразни опции за приготвяне на храна. Независимо дали желаете да приготвите хрупкави пържени зеленчуци, сочни печени меса или да сушите свежи плодове, Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer ще отговори на вашите изисквания.

Голям капацитет от 7.6 литра

С общ капацитет от 7.6 литра (две кошници по 3.8 литра), уредът осигурява голяма свобода при приготвянето на ястия. Вече няма да трябва да чакате дълго за нова порция пържени картофи, защото във втората кошница те вече ще бъдат почти готови.

В допълнение към уреда получавате две удобни приставки, които се поставят във всяка от кошниците. Те осигуряват оптимална циркулация на въздуха, без да е необходимо сложно и ангажиращо почистване след това. Това ви спестява време и усилия при поддръжката на уреда.

Използвайте двойния еър фрайър и се наслаждавайте на удобството и здравословния резултат, който получавате. Независимо дали приготвяте хрупкави пържени храни, печете свежи зеленчуци или сушите любимите си плодове, този уред ще ви помогне да създадете вкусни и здравословни ястия с лекота.

Дисплей и Контрол

Уредът разполага с основен бутон и тъч скрийн дисплей, които осигуряват бърза и лесна настройка на програмата, температурата (до 205˚C) и времето за готвене (до 1 час). С помощта на интуитивния дисплей можете лесно да зададете желаните параметри за приготвянето на храната.

Интелигентният Vortex Plus Dual ClearCook ви позволява да запазите вашите предпочитания и настройки, така че при следващото готвене да можете да приготвите любимо ястие с едно натискане на бутона.

ClearCook

Благодарение на иновативната технология ClearCook, вие можете лесно да следите прогреса на готвенето без да отваряте уреда. Прозрачната предна страна на кошниците и вътрешната светлина Ви позволяват да наблюдавате как се приготвят ястията.

С индикатора за прогреса можете да видите на кой етап от готвенето се намират ястията – от предварителното загряване до фазата на готвене. Лентата за съобщения ви води през целия процес на готвене, като предоставя известия за „добавяне на храна“ и ви напомня да разбъркате ястието, за да постигнете перфектни и равномерни резултати.

Уредът работи тихо и не нарушава спокойствието в дома. В сравнение с предходни поколения на Vortex еър фрайърите, ClearCook предлага значително по-тиха работа. Звуковите напомняния са създадени по такъв начин, че да не бъдат натрапчиви, само за да Ви уведомят когато ястието има нужда да бъде проверено или разбъркано.

С технологията ClearCook можете да се насладите на спокойно и безпроблемно готвене, без да прекъсвате процеса или да се тревожите за качеството на вашите ястия.

Предимства

Vortex Plus Dual е компактен, стилен и лесен за почистване. Няма излишни пръски по цялата кухня. Понеже използването на по-малко мазнина означава и по-малко замърсяване, пръските мазнина се задържат в кошниците за готвене с горещ въздух и могат лесно да бъдат отстранени под течаща вода. Приставките на кошниците лесно се свалят и могат да се почистят в съдомиялна машина. Въпреки това, ръчното почистване се препоръчва, тъй като в съдомиялна машина може да се обезцвети или да бъде намалено качеството на покритието.

Уредът е наличен в два варианта на корпуса: черна от висококачествен полимер или цвят инокс.

Можете да готвите с до 80% по-малко енергия, тъй като се загрява до над 200 градуса за около 3 минути. Това Ви позволява да приготвяте храна с по-малко консумация на енергия, без да е необходимо да загрявате цялата фурна, когато приготвяте само няколко порции.

Защита

Еър фрайър Vortex Plus Dual ClearCook разполага с защитни механизми, включително защита от прегряване (Overheat Protection™) и автоматично изключване. Той отговаря на най-високите стандарти за безопасност, за да ви осигури безопасен и спокоен опит при използване.

Кошниците и приставките са оборудвани с незалепващо покритие (алуминиеви с незалепващо PTFE покритие), което не съдържа вредни вещества като PFOA и BPA. Това дава увереност, че вашата храна се приготвя на безопасни повърхности и не се залепва. Aктуална към днешна дата цена и промоции може да видите тук:

Акталана цена и подробности

публикувано на

публикувано в

Мнения:

6 отговора на “Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer Цена и мнения”

 1. Аватарът на Ивайла
  Ивайла

  Първо трябва да кажа, че се уплаших, когато прочетох за миризмата на пластмаса, но инструкциите за фрайера са ясни: след като направих пуснах описаната програма – наистина замириса на пластмаса, но след това миризмата не се върна.
  Правила съм от всичко по малко: пържени зеленечуци, риба, пържени картофки очевидно хаха! С отличен вкус и добре запечени (просто трябва да се научите да управлявате времената и температурите за готвене)
  От друга страна основата се мие лесно, в инструкциите пише как се прави, така че няма да полепне мазнина.
  уреда издава няколко звукови сигнала, за да ви уведоми дали е готово или за да обърне храната.
  Що се отнася до потреблението на електроенергия, плащането ми за електроенергия не се е променило, а го използвам два до три пъти седмично.

 2. Аватарът на Кари
  Кари

  Наскоро закупих фритюрника Instant Pot Air Fryer с големи надежди да добавя удобство и гъвкавост към моята кухня. Въпреки това трябва да призная, че съм доста разочарована от този продукт и той не оправда очакванията ми. Ето моя преглед:

  Първо, функционалността 6 в 1, която включва пържене на въздух, готвене, печене, дехидратиране, печене и претопляне, първоначално изглеждаше впечатляваща. Открих обаче, че производителността на този Air Fryer е недостатъчна в няколко области. Въпреки че успя да приготви храната прилично, резултатите бяха далеч от обещания перфектен златист завършек и хрупкава нежност. Технологията EvenCrisp не постига последователно желания резултат, оставяйки ме с незадоволителни резултати.

  Интелигентните програми с едно докосване, рекламирани като адаптивни за различни ястия, като крилца, печени зеленчуци, картофи, бисквитки и кифлички с канела, звучаха привлекателно. Изпълнението на тези програми обаче беше не до там привлекателно. Времената и температурите за готвене, препоръчани от програмите, често са неточни, което води до прекалено или недостатъчно сготвена храна. Тази липса на прецизност беше разочароваща и отне фактора удобство, който очаквах.

  Кошницата за пържене с незалепващо покритие, подходяща за миене в съдомиялна машина и тавата направиха процеса на почистване относително лесен, което е положителен аспект.

  Друг разочароващ аспект беше твърдението за бързо предварително загряване, като се посочва малко или никакво време за предварително загряване. В действителност открих, че на Еър Фрайъра му трябва повече време от очакваното, за да достигне желаната температура. Въпреки че беше по-бърз от традиционните фурни, той все още не отговаряше на рекламираните скорост и ефективност.

  По отношение на дизайна, компактният размер и акцентите от неръждаема стомана са естетически приятни и наистина добавят нотка стил към кухнята. Вярвам обаче, че функционалността трябва да има предимство пред дизайна и за съжаление този въздушен фритюрник не се отличава с това.

  Въпреки че подробностите за продукта споменават наличието на приложение Instant Pot с рецепти, открих, че на приложението липсва изчерпателна селекция от качествени рецепти, специално пригодени за функцията на фритюрника. Това ограничаваше потенциала за изследване на нови и вълнуващи ястия.

  Що се отнася до функциите за безопасност, вградените функции за защита от прегряване и автоматично изключване се оценяват, тъй като осигуряват спокойствие по време на употреба.

  В заключение, Instant Pot Air Fryer не отговори на очакванията ми по отношение на производителност на готвене, прецизност и консистенция. Въпреки че е подходящ за малки порции и предлага удобство по отношение на почистването, той не достига, когато става въпрос за предоставяне на обещаните хрупкави и златисти резултати. Като се има предвид цената и цялостното ми преживяване, не бих препоръчал този продукт като задължителен елемент в кухнята.

 3. Аватарът на чичо Джери
  чичо Джери

  Това беше първият ми път, когато използвах въздушен фритюрник (Air Fryer) и този е лесен за използване и като цяло страхотна машина. Беше лесно да почистите кошницата след употреба. Притесних се, че машината ще стане много гореща, когато се използва, защото имам част от плота си, която е затворена в шкаф за съхранение на малки уреди, и се притеснявах, че ще трябва да я преместя извън шкафа, за да я използвам, но отвън на уреда не изглежда да се нагорещява много, нито забелязах някакъв друг проблем, който би бил проблем, ако използвам уреда близо до шкафове. (Това беше след една употреба, готвене на артикул за 17 минути при 330 градуса, така че при по-високи температури за по-дълги времена количеството генерирана топлина може да е различно.)

  Единственото ми оплакване относно артикула беше предупредителният стикер, поставен върху неръждаемата стомана в предната част на модула се използва онова ужасно лепило, което е трудно за премахване, при което вместо етикетът да се отлепи лесно и да поеме лепилото със себе си, хартиеният етикет се разкъсва, оставяйки слой хартия и лепилото, залепени за повърхността от неръждаема стомана, когато опитвате се да премахнете стикера. След като се опитах да попия остатъците, като оставих кошницата да стои в мивка, пълна с вода, отне около половин час, много мазнина за лактите, няколко мисли дали просто да изпратя нещото обратно, около половин бутилка от шишето на дъщеря ми с ацетон лакочистител, половин ролка хартиени кърпи и малко препарат за почистване на съдове, за да отстраните най-накрая напълно етикета и всички свързани остатъци от лепило. (Този проблем с етикета и лепилото ме дразни и тези от вас, които го споделят, знаят какво имам предвид, когато казвам, че донякъде отклони опита от получаването на нова кухненска играчка и ще кажа, че лепилото върху този етикет беше едно от най-лошите, с които съм се сблъсквал – а аз съм на 66 години, така че имах много опит с този проблем в дните, преди да направят подобрения в лепилото, използвано върху етикетите с цени и стикерите –преднина, от който производителят на този уред не се е възползвал.)

  Производителят би могъл да реши това, като похарчи малко повече за по-лесно отстраним етикет – или като го постави на друго място, освен върху неръждаемата лицева страна на уреда. Но ще кажа, че постоянството надделява и е възможно в крайна сметка да премахнете етикета и лепилото – ако имате необходимите разтворители под ръка, много време и хартиени кърпи. Ако тези инструменти липсват, може да се наложи да изчакате да ги закупите, преди да използвате уреда за първи път, ако искате лепилото да се отлепи преди първата употреба. По време на половинчасовия процес на отстраняване започнах да се чудя дали топлината може да помогне за отстраняването на лепилото, но реших, че това може само да влоши нещата, така че се уверих, че всички остатъци са отстранени преди употреба. Като се има предвид издръжливостта на лепилото, ако топлината е избраният метод за отстраняването му, чудя се дали топлината от самия модул ще е достатъчна или ще е необходима горелка (това е шега), но просто казвам, че не е лесно за да премахнете лепилото.

  Освен това еър фрайерът е страхотен!

 4. Аватарът на Иренка
  Иренка

  Качеството е изключително високо, с усещане за премиум клас. Модерният контролен панел е отлично допълнение. Уредът работи много тихо, кошниците са просторни, а добре осветените прозорци предоставят удоволствие при визуалния контакт.

 5. Аватарът на Валентина
  Валентина

  Изключителен продукт! Instant Vortex Plus Dual ClearCook Air Fryer с обем 7,6 литра е наистина впечатляващ. Надминава напълно моите очаквания! Горещо препоръчвам с две ръце!

 6. Аватарът на Павлина
  Павлина

  Със сигурност си струва и с времето си се изплаща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *