Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Лаптопи » Промоция на Лаптопи Lenovo

Промоция на Лаптопи Lenovo

Лаптопи Lenovo: Специални Оферти

Виж Всички Лаптопи Lenovo в промоция днес – 23 април – вторник 2024

-%
Виж всички Лаптопи Lenovo участващи в кампании или специални оферти за днес – 23 април – вторник 2024. Провери наличност и цена тук:

Lenovo е една от най-продаваните марки лаптопи в България. Освен ниската цена потребителите предпочитат лаптопите на Леново и заради доброто качество на компютрите и не на последно място заради самия дизаин. Най-популярните модели лаптопи на Lenovo са Ideapad, Yoga и Thinkpad, като всяка от изброените серии има множество разновидности в зависимост от параметрите на компютъра. Най-важното нещо което трябва да знаете преди да купите лаптоп е собствените си нужди. След като определите от какво точно имате нужда и за какво ще ползвате вашия нов лаптоп освен, че ще се ориентирате много по-бързо, ще спестита и излишни средства за функционалности които няма да ползвате и съответно да изберете лаптоп без тях. Ето и един елементарен пример: Ако ще ползвате лаптопа си само за сърфиране в интернет и качване на снимки във Facebook, то определено нямате нужда от лаптоп с цена по-висока от 500-600 лева, защото дори и най-ниският клас лаптопи на Lenovo ще ви вършат перфектна работа.

lenovo-laptop-promociq

В следващата част на статията ще дадем повече информация за различните серии на лаптопите на Lenovo:

Както вече споменахме в началото на статията, Lenovo имат 3 основни линии, ето и малко-повече информаця за всяка една от тях:

Виж Всички Лаптопи от серия Ideapad

Lenovo Ideapad – Серията Ideapad се характеризира с разнообразни стилове и неизменна ефективност. Това е най-голямата серия и лаптопите от нея се предлагат в голямо разнообразие от стилове и конфигурации – от базова конфигурация с цени от около 430 лева за начинаещи потребители до високопроизводителни Notebook лаптопи за геймъри с цени от няколко хиляди лева.

Виж Всички Лаптопи от серия ThinkPad

Lenovo Thinkpad – Серията Thinkpad се характеризира с по-висок клас лаптопи, легендарна надеждност и бързо действие. Лаптопите от тази серия за тествани в екстремни условия, което им носи славата на изключително надеждни за ползване в ежедневието, благодарение и на качествените компоненти, като прецизна клавиатура с ергономични клавиши и патентованият TrackPoint мултитъч тъчпад и удобни мултимедийни бутони. Цените на лаптопите от серия Thinkpad започват от около 1000 лева, тъй като това е малко по-висок клас лаптопи от Ideapad.

Виж Всички Лаптопи от серия Yoga

Lenovo Yoga – Серията лаптопи Yoga предлага така наречените хибридни лаптопи (2 в 1), моделите от тази серия съчетават в себе си иновативна конструкция и  продуктова адаптивност, отличават се с висока производителност, четири режима на изпозлване и не напоследно място уникален дизайн. Лаптопите за изключително тънки и удобни за носене, touch дисплея може да се ползва отделно като таблет. Дизайнът наподобява този на Apple Mac, дори някои го смятат за по-добър, а значително по-малката цена от тази на Apple го прави лаптопите от серията голям хит. Категоризират се като лаптопи за забавление, а цената започва от 1500 лева до 3-4 хиляди лева в зависимост от производителността.

Виж Всички Gaming Лаптопи от серия Legion

Legion – Лаптопите на Lenovo от серия Legion – са изцяло предназначени за гейминг и ако сте запален геймър и почитател на Lenovo – то определено ще си мечтаете новият Ви лаптоп да бъде от сеирята Legion. Оборудвани с до 10-то поколение Intel® Core™ HK Series процесори и NVIDIA® GeForce RTX™ графики, тези лаптопи че са Вашето оръжие за победа дори и в най-новите игри с най-високи хардуерни изисквания. Най-модерните лаптопи Legion са оборудвани и с изключително охлаждане, което може да осигури над 9 часа максимална скорост с нулево дроселиране.

Какъвто и модел лаптоп Леново да изберете, определено няма да сбъркате. Не забравяйте да проверите и цените в големите електронни магазини като емаг, където много често предлагат лаптопи Lenovo на промоция, както и безплатна доставка:

Вижте Всички лаптопи Lenovo в Промоция днес – 23 април – вторник 2024 г:

ВИЖ ЛАПТОПИТЕ LENOVO на ПРОМОЦИЯ

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *