Всички Промоции на Едно Място
Начало » спорт » QUECHUA Заслон с рейки за къмпинг Arpenaz Base, 6-местен

QUECHUA Заслон с рейки за къмпинг Arpenaz Base, 6-местен

Екипът на Quechua разработи 6-местния заслон Arpenaz Base, който осигурява защита от външни атмосферни условия и насекоми. Този заслон е идеалният избор за къмпинг с приятели или семейство, предлагащ комфорт и сигурност на открито.

Предимства

Лесен монтаж/демонтаж
Самоносещата конструкция позволява бързо и лесно разпъване на заслона. Рейките от фибростъкло допълнително улесняват този процес.

Лесно пренасяне
Цилиндричният калъф с размери 57 x 18 см и обем 18 литра, прави пренасянето на заслона изключително удобно. С тегло от 8 кг, той е лесен за транспортиране.

Жизнено пространство
Заслонът предлага височина от 2,15 м и площ в основата от 6,25 м², което осигурява комфортно пространство за 6 души.

Непромокаемост
Горният слой на заслона е с воден стълб > 2000 мм, а подът > 2400 мм, което гарантира защита от дъжд и влага.

Слънцезащита
Материята на заслона филтрира UV лъчите със степен на защита UPF 30, осигурявайки надеждна защита от слънцето.

Намаляване на топлината
Заслонът има възможност за отваряне от 3 страни и е оборудван с 3 комарника, които осигуряват добра вентилация и защита от насекоми.

Устойчивост на вятър
Този модел е тестван в аеродинамичен тунел и издържа на вятър със степен 6 – около 50 км/ч, което го прави изключително устойчив на ветровити условия.

Заслонът Quechua Arpenaz Base е перфектният избор за къмпинг ентусиасти, които търсят надежден, просторен и лесен за използване заслон, който да осигури комфорт и защита при всякакви условия.

Екипът на Quechua създаде 6-местния заслон Arpenaz Base, който предлага надеждна защита от атмосферни условия и насекоми. Този заслон е идеален за къмпинг с приятели или семейство, осигурявайки комфорт и сигурност на открито.

Жизнено пространство

Заслонът е с квадратна форма и предоставя обща площ от 6,25 м², което осигурява достатъчно пространство за шестима души. С максимална височина от 2,15 м и височина на входа от 1,70 м, той е изключително удобен за ползване.

Цена

Актуална цена, наличност и оферти, може да проверите тук:

Заслон Arpenaz Base – ЦЕНА

Разпъване/събиране

Разпъването и събирането на палатката става лесно със стандартна система с рейки. Препоръчва се разпъването да се извършва от двама души за по-голямо удобство. Следвайте указанията на калъфа на продукта за най-добри резултати.

Слънцезащита

Материята на палатката е с UPF 30, което осигурява добра защита от слънчевите лъчи. Важно е да се отбележи, че при отворен вход може да премине значително количество UV лъчи, затова трябва да се внимава.

Вентилационни отвори

Заслонът има възможност за отваряне от три страни, което позволява по-добра циркулация на въздуха. Всички отваряеми страни са снабдени с комарници, които осигуряват защита от насекоми, без да се нарушава вентилацията.

Устойчивост на вятър

Заслонът е тестван в аеродинамичен тунел и може да издържи на вятър със сила 6 (около 50 км/час), когато е правилно разпънат и въжетата са добре опънати и закрепени.

Непромокаемост и водоустойчиви шевове

Този модел преминава през стриктни тестове за непромокаемост. Горният слой от полиестер с полиуретанова промазка осигурява водоустойчивост до 2000 мм, а подът от полиетилен 140 г/м² – до 2400 мм. Шевовете са непромокаеми, с термолепени ленти, които гарантират защита от дъжд и влага.

Поправка

Продуктите на Quechua са разработени с технология, която гарантира дълъг живот и устойчивост. Тази технология позволява лесна поправка на повредени части. За резервни части и поправка можете да посетите сайта decathlon.bg или сервиза на магазина.

Рейки и колчета

Рейките са изработени от фибростъкло и са преминали двоен контрол на качеството, което гарантира тяхната устойчивост на счупване. Колчетата са изработени от стомана с диаметър 6 мм.

Съвети за поддръжка

Заслоните и тентите за къмпинг са предназначени за употреба на открито, като се препоръчва използването им до 4 седмици годишно. Продължителното излагане на UV лъчи може да повреди текстилните части, затова е препоръчително заслонът да се съхранява прибран, когато не се използва.

Състав

  • Рейки: 100% Фибростъкло
  • Основна материя: 100% Полиестер
  • Постелка: 100% Полиетилен
  • Колчета: 100% Стомана
  • Чанта за пренасяне: 100% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Заслонът не трябва да се пере, избелва, суши в сушилня, глади или почиства на химическо чистене. След употреба, измийте и изсушете отвън и отвътре на открито, включително пода, за да предотвратите появата на неприятни миризми и мухъл.

Ограничения при използване
Не е подходящ за постоянно излагане на открито.

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *