Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Изберете Фурна за Вграждане на Най-добра Цена

Изберете Фурна за Вграждане на Най-добра Цена

banners

Когато избирате уреди за вашата нова кухня един от водещите фактори е цената на съответния уред, а в случая – фурна за вграждане.

Цените на фурните за вграждане в момента варират от 300 лева до 1500 лева за популярните модели и марки. В тази статия ще ви дадем насоки как да изберете нужната ви фурна за вграждане на най-добрата цена.

За да не платите нито лев повече е необходимо да определите от какво точно се нуждаете – колкото повече функционалности има вашата фурна, толкова по-скъпа ще е тя и съответно – няма нужда да плащате за функции, които никога няма да използвате.

Ето основните фактори, които определят цената на печките за вграждане:

фурни за вграждане с ниски цени

Фактори определящи цената на фурните за вграждане:

  • Марка – както при всичко, марката е определяща цената. От популярните марки: Electrolux, BOSCH, Gorenje, Hotpoint, Samsung, AEG – може да намерите фурни на Gorenje и Electrolux в диапазона 350-500 лв.
  • Цифров програматор – Може да зададете начало и край на готвене без да се притеснявате, че яденето ще ви загори, ако се наложи да излезете до магазина например – тази функция присъства в повечето фурни за вграждане и дори да предпочитате да наглеждате яденето си докато готвите, трудно ще намерите фурна без тази функция.
  • Енергиен клас – Колкото по-висок енергиен клас е вашата фурна, толкова по-скъпа ще е, въпреки това гледайте на енергийния клас като на инвестиция, която вбъдеще ще се изплаща многократно, особено ако готвите по-често.
  • Цвят – много често, особено за по-скъпите модели фурни – над 1300 лв., разликата между бял, инокс или черен цвят е в рамките на 300 до 500 лв.
  • Каталитичен панел – панел от специален материал, който позволява изгарянето на всички пръски, които попаднат върху него по време на работа на фурната. На кратко по-лесно чистене. Имайте предвид, че фурните с този тип панели имат изисквания за експлоатация и при неправилна експлоатация се налага да се подменят.
  • Студено стъкло – ако има малки деца, които могат да докоснат стъклото на фурната докато работи е добра идея да помислите за подобна екстра.
  • Грил – Много хора избират печки с грил, а в последствие той никога не влиза в полза.
  • Други функции – Динамично охлаждане на печката DC, капацитет, телескопични водачи, странично отваряне, печене на две нива, пуш бутони, ретро дизайн и др.

Въпреки екстрите които предлага фурната, не забравяйте да прегледате промоционалните продукти в магазините, не забравяйте и онлайн магазините, като емаг например, които често правят големи отстъпки от цената на предлаганите електроуреди, както и безплатна доставка – което за обемна техника е огромен плюс.

 

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *