Мултикукър Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER – цена и мнения

Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer е най-добрият мултикукър! С възможностите 11 в 1, той може да свърши всичко, което прави обикновеният Instant Pot, но когато замените капака на многофункционалното устройство с иновативния  Air Fryer, имате изцяло нов набор от техники за готвене. Всичко вече е бързо и лесно, само с натискането на един бутон. Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer се предлага в размери с капацитет 5,7 и 8 литра.

Цена и Повече Подробности

С два варианта на капака, този уред има неограничени възможности

Можете да изпълнявате няколко метода на готвене само с един уред. Мултикукърът изпълнява 6 функции за готвене: готвене под налягане, сотиране, задушаване, бавно готвене, готвене су вид и поддържане на топла храна. Той също така добавя още 5 функции с капака на Air Fryer: пържене с горещ въздух, запичане и печене, както и дехидратиране.

Приготвяне на бърза и питателна храна

Чрез готвене под налягане и пържене едновременно, можете да намалите времето за приготвяне на храната, като същевременно увеличите максимално калорийния прием и здравословното състояние на всяко ястие.

Спестява електричество

Използвайки този уред, ще си осигурите невероятни резултати в кухнята, без да се налага използването на много  електричество, в сравнение със стандартните готварски печки. Традиционните методи на готвене отнемат повече време и използват повече енергия от 70%. Но системата Switchfast на Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer  е 70% по-бърза и по-енергийно ефективна.

Здравословно пържене

Храните, приготвени с EvenCrisp, имат същата хрупкава външност с мека вътрешност, като при обикновено пържене. Всички тези алтернативи на пържени ястия, могат да се приготвят лесно и са дори по-здравословни! Можете без проблем да си приготвяте пържени пилешки крилца, пържени картофи, лучени кръгчета и пържена риба.

Дизайн, проектиран да бъде удобен

Контролният панел на уреда включва бутони с различни приложения, за регулиране на метода на готвене. Почистването на мултикукъра е лесно – кошницата на фритюрника, вътрешната тенджера и поставката за печене и дехидратиране, могат лесно да се измиват в съдомиялната машина. Освен това, външните гладки повърхности могат да се почистват само с кърпа.

Подходящите бутони на дисплея улесняват приготвянето на питателни ястия

Без да имате предишен опит като готвач, можете да приготвяте уникални и вкусни ястия всеки път. Иновативният дисплей на уреда, показва текущото състояние на готвене и ви улеснява. Персонализираното програмиране на настройките и регулирането на времето за готвене, прави процеса на приготвяне на храна много по-бърз. Задайте температурите и часовете за готвене на определени ястия, само с натискането на един бутон. Функцията за отложен старт ви позволява бързо да приготвите храна по всяко време, отговарящо на вашия график.

Уред с много функции

Мултикукърът заменя толкова много уреди в кухнята като върши работата на: тиган за соте, уред за готвене на пара, уред за бавно приготвяне на храна, уред за приготвяне на су вид храни, уред за готвене с горещ въздух, грил тиган, тенджера под налягане, мини фурна и уред за сушене и дехидратиране. Instant Pot също може да ви служи както като тенджера под налягане, така и като фритюрник.

Още много допълнителни екстри

Instant Pot Duo Crisp + Air Fryer разполага с персонализирани програми за готвене с 11 опции, капак за тенджера под налягане с автоматично затваряне и вътрешен съд от неръждаема стомана с високи стандарти за качество AISI 304. Технологията EvenCrisp осигурява възможно най-добрата хрупкавост на храните при пържене с до 95% по-малко мазнина. Този мултикукър е чудесен за приготвяне на големи количества храна за цялото семейство. Включването на Overheat Protection пък помага да се гарантира постоянна безопасност при работа с уреда.

Цена и Повече Подробности

Реални снимки

Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER – дисплей

Instant Pot DUO CRISP + AIR FRYER с аксесоари

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *