Мултикукър Instant Pot DUO NOVA – цена и мнения

Instant Pot DUO NOVA 7 в 1 има редица подобрения спрямо класическия модел Duo. Автоматично херметизиране на капака, бутон за освобождаване на налягането, допълнителни уплътнения в комплекта и дисплей с допълнителна информация са само част от новостите на DUO NOVA. Това е с херметично затваряне, многофункционален, пестящ време и място уред, съчетаващ в себе си функциите на 7 други: тенджера под налягане, уок тиган, уред за готвене на пара, уред за бавно готвене, уред за готвене на ориз, уред за поддържане на топла храна и уред за приготвяне на кисело мляко. Instant Pot DUO NOVA може да намерите в  5,7, 8 и 9,5 литрови размери.

Цена

Цена и Повече Подробности

Многофункционален уред с  десетки хиляди потребители по цял свят

Instant Pot DUO NOVA  ускорява готвенето от 2 до 6 пъти, замества до 7 уреда и използва 70% по-малко енергия от традиционните методи. Затварящият се капак с автоматично налягане на Duo Nova е още по-лесен за използване при готвене в Instant Pot благодарение на вградения клапан за бързо освобождаване на пара. Просто натиснете бутона и оставете налягането на парата да се разсее безопасно.

С вътрешна тенджера от неръждаема стомана с трислойно дъно, приготвянето на ястия е лесно

Контролният панел също така показва информация за текущата фаза на уреда. Освен това, възможността за слагане на мултикукъра в съдомиялна машина е лесен начин за почистване, което го прави още по-удобен за използване. Важно нещо обаче, което е добре да знаете е, че този уред не може да извършва пържене и печене с горещ въздух.

Здравословно и бързо готвене

DUO NOVA е 5.7-литров, с идеален размер за приготвяне на до 6 порции храна. Като алтернатива може да побере до 8 порции в 8-литров вариант и 10 порции в 9,5-литров вариант. Уредът регулира времето, температурата и налягането, за да сготви ястията 70% по-бързо от другите методи на готвене. Резултатът винаги е  питателна и вкусна храна.

Можете да освободите кухненския си плот, като замените 7 допълнителни уреда само с този

Вече можете да се справите само с един помощник, а именно Instant Pot DUO NOVA. Използвайте го за бързо готвене, сотиране, задушаване, печене, поддържане на храната топла или приготвяне на кисело мляко и ориз.

13 смарт програми за готвене само с едно докосване

Благодарение на този списък има толкова много възможности за готвене и приготвяне на храна. Те включват готвене на супи и бульони, меса и яхнии, боб/чили, сотирани храни, ориз, каши и зърнени храни и варива. Киселото мляко и пилешкото месо и тяхното приготвяне също фигурират в този списък.

Изключително гъвкаво при работа

Duo Nova записва вашите предпочитани методи за готвене и често използвани интелигентни програми. Това гарантира, че Duo Nova „настройва и запомня“, когато сте заети, без да изисква постоянно наблюдение или внимание по време на готвене. Правейки това, Duo Nova бързо, безопасно и ефикасно приготвя вашите ястия.

Много подходящи рецепти за готвене

Хиляди хора използват Instant Pot, за да споделят рецепти, съвети и положителни емоции от готвенето с него.

Цена и Повече Подробности

Реални Снимки

Pot DUO NOVA – дисплей
Pot DUO NOVA – капак

Добави Коментари:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *