Мултикукър Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER 7.6L – цена и мнения на клиенти

Промокод за -15% отстъпка – INMARK

INMARK

от 28 август до 17 септември 2023
В периода 28.08 до 17.09.2023г. може да използвате промо код INMARK за 15% намаление на следните уреди:
 • Instant Pot Duo Evo Plus 7.6L
 • Instant Vortex 3.7L
 • Instant Vortex Plus ClearCook 5.7L
 • (промокодът е валиден в официалния сайт на instantpot , за да го активирате добавете в количката желаният от Вас продукт, след което в поле ПРОМО КОД -въведете код INMARK)

  Гответе като професионалист с Instant Pot Pro Crisp + Air Fryer – едно устройство с два иновативни капака! Това е  е комбиниран уред от ново поколение, с няколко подобрения за наистина бързо и лесно готвене. С 11 функции в 1 можете да използвате различни техники за приготвяне на ястия, само с натискането на един бутон. Можете да опитате функциите за бързо готвене под налягане, сотиране, задушаване, бавно готвене, sous-vide и поддържане на храната топла.  Когато смените капака на тенджерата под налягане с иновативния капак на фритюрника, можете да го използвате за пържене с горещ въздух, изпичане, грил и дехидратиране. Персонализиран бутон може да се използва за управление на единадесетте програми за готвене. От подготовката до завършването, този кухненски инструмент следи целия процес.

  Цена и Повече Подробности

  Уред с неограничени възможности

  Двата подвижни капака на Instant Pot Pro Crisp + Air Fryer ви предлагат много методи за готвене. Можете да приготвяте храна под налягане с вътрешния капак и да завършите готвенето с капака на Air Fryer за златиста хрупкава коричка. Като алтернатива можете да приготвите ястието от началото до края само с капака на Air Fryer. Дисплеят на Instant Pot ви показва напредъка на работата му с индикатор, който следи всяка стъпка – от предварително загряване до фазите на готвене и поддържане на топлината.

  Цели три нови функции на капака

  Капакът за готвене  под налягане се предлага със система за пара с плавно освобождаване, автоматично затваряне и подобрена защита от топлина, за да предпазите ръцете си при работа с уреда. Капакът може да се мие в съдомиялна машина и лесно да се почиства.

  Похапвайте пържени храни, без да изпитвате вина

  Технологията EvenCrisp придава на пържените ястия същия вкус и хрупкава външност както при дълбокото пържене. Пилешки крилца, лучени кръгчета, и други  пържени храни, вече могат да се приготвят по по-здравословен начин. Процесът EvenCrisp запазва вкуса и усещането на дълбоко пържене без добавяне на много мазнина. Резултатът е до 95% по-малко мазно ястие и допълнителна хрупкавост.

  Вътрешен съд, подходящ за използване на котлон

  Вътрешният съд на уреда, наподобяващ тенджера е изработен от неръждаема стомана, обработена по висок стандарт. Разполага с две силиконови дръжки за лесно хващане, плоско дъно за правилна техника на сотиране и съвместимост с всеки котлон. Тази тенджера може да се използва на индукционни и газови котлони до 232°C. Може и лесно да се почиства в съдомиялна машина.

  Позволява широк диапазон от температурни настройки

  Можете да регулирате температурата от 25°C до 232°C, което ви позволява да извършвате широк набор от процеси на дехидратация – от горещо до студено  в една и съща машина.

  Приготвяне на разнообразие от ястия за цялото семейство

  Големият обем на Instant Pot Pro Crisp + Air Fryer от 7,6 литра е идеален избор за приготвяне на по-голямо количество храна за големи семейства или когато роднини ви дойдат на гости.

  Още допълнителни екстри

  В допълнение към sous vide и мини фурна, мултикукърът може да ви осигури комбинирането на единадесет функции в една. Те включват тенджера под налягане, обикновена тенджера, тиган за приготвяне на соте и уред за готвене на пара. Има също функция за затопляне на храна, грил, уред за готвене с горещ въздух, уред за дехидратиране и тостер. Чрез смяна на два капака, Instant Pot може да се превърне във фритюрник, когато е изключен от режима на тенджера под налягане.

  Усъвършенствана тенджера под налягане Този уред предлага усъвършенствано изпускане на пара, автоматичен клапан за налягане и защитен твърд капак. Вътрешната тенджера от неръждаема стомана е съставена от три слоя устойчивост на удар, с плоска основа за използване върху индукционни, електрически или керамични котлони. Издържа на температури до 232°C.

  Цена и Повече Подробности

  Реални снимки на Instant Pot PRO CRISP + AIR FRYER

  дисплей
  отворен капак

  Добави Коментари:

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *