Всички Промоции на Едно Място
Начало » eMAG » Намаление на Таблети в Емаг

Намаление на Таблети в Емаг

Само тази седмица eMAG.bg Предлага намаление на избрани модели таблети и аксесоари, възползвайте се сега!

Кликнете на картингата, за да видите таблетите на оферта в емаг:

emag-tableti

Виж Таблетите на Промоция

В модерното общество, в което живеем да имаш таблет е почти задължително, особено за определени професии, разбира се много хора се снабдяват с таблет за забавление или просто да са в крак с модата. Какватои да е причината да сте решили да се сдобиете с таблет, то тази статия ще ви помогне да се ориентирате по-добре и най-вече да вземете таблет на промоция.

От Къде да взема Таблет на Промоция?

Ако не живеете в голям град или пък живеете, но не обичате задръстванията, то най-добрия начин да се снабдите с таблет е по интернет. Предимставата са няколко: освен по-ниска цена, ще може да получите вашия нов таблет в дома си само за няколко дни, а по-големите интернет магазини, като емаг, предлагат и безплатна доставка. Препоръчваме ви да закупите вашия нов таблет именно от емаг, защото освен, че почти всяка седмица има голям брой модели таблети на изгодна цена:

small-stroke

ВИЖ ЕМАГ ТАБЛЕТИТЕ НА ОФЕРТА ТУК

Към момента в eMAG има над 400 различни модела таблети на различни производители като: Apple, Acer, ASUS, Samsung, Lenovo, DIVA, Huawei, Vonino, eSTAR, Allview и други. Ако изпитвате трудност да се ориентирате в това многообразие към точният таблет подходящ за вашите нужди, ето какво трябва да знаете за спецификациите на този тип технология:

  1. Най-важното нещо при избор на теблет е неговата големина –  Колкото по-голям е диагонала на екрана толкова, по-удобен ще ви бъде той за употреба, но и толкова по-труден за носене – трябва да намерите златната среда. В Емаг таблетите се делят на две категории спямо големината им: до 7.9 инча, които са по-компактни, и таблети над 8 инча. Например голям таблет от 10 инача е подходящ за редакция на различни документи, ексел таблици и прочие, дори за гледане на филми
  2. Операционна система. Операционните системи са: Android, iOS или Windows – най-изпозлваната операционна система за таблет е Android, iOS използват само таблетите на Apple, а по-мощните таблети могат да са с Windows 8 или 10.
  3. Брой ядра: Single Core, Dual Core, Quad Core, Octa Core – най-изпозлваните са Quad Core, а най-мощните са Octa Core.
  4. Вградена Памет: Таблетите в емаг са класифицирани по памет, както следва: 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB. Ако не смятате да запаметявате много филми, файлове и приложения няма смисъл да плащате за по-скъп таблет с по-голяма памет, а и винаги може да добавите карта с памет, ако имате нужда от повече място.
  5. Рам Памет: 512 MB,  1 GB, 1.5 GB, 2 GB, Над 2 GB. Колкото по-голяма е рам паметта, толкова по-бърз ще е вашият таблет, но и по-скъп разбира се.
  6. Бързина: Бързината на се определя от честотата на процесора (и не само). В Емаг таблетите са категоризирани с честота на процесора 1 – 1.5 Ghz и 1.6 – 2Ghz.
  7. Други характеристики: Тук трябва много добре да определите вашите нужди за да може да спестите излишни функционалности и съответно – пари. Таблетите се предлагат с и без GPS – ако искате да ползвате таблета си като навигационна система в колата, то ще ви е необходима тази екстра, в противен случай – не. Тип на камерата, ако не смятате да правите снимки с него, може да вземете камера до 3 MP. Типът на SIM картата може да бъде: с обикновена карта, Micro SIM и Nano SIM. Последният важен компонент който трябва да вземете предвид е дали таблетът ви да бъде 3G или 4G, повечето мобилни оператори в България, вече въведоха 4G навсякъде в страната, затова е препоръчително вашият таблет да бъде 4G.

Е надяваме се да сме ви помогнали в избора на следващия таблет и не забравяйте, онлайн винаги ще бъде по-лесно, а и онлайн са най-голмите промоции:

 

ВИЖ ТАБЛЕТИТЕ В ЕМАГ С ОТСТЪПКА

Емаг Таблети на Промоция

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *