Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Перални » Пералня Whirlpool на Промоционална Цена – Предимства и Недостатъци

Пералня Whirlpool на Промоционална Цена – Предимства и Недостатъци

Перални Whirlpool – Специални Оферти

Вижте Всички Перални Whirlpool участващи в промоция днес – 20 април – събота 2024

%
Виж Всички Перални Whirlpool участващи в кампании или специални оферти за днес – 20 април – събота 2024. Провери наличност и цена тук::

Всекидневният живот може да бъде разхвърлян и мръсен, когато семейството ви е постоянно в движение. Whirlpool перални машини се справят идеално с ежедневните петна. Със съвременен стил и множество цветови варианти, пералните уреди ще паснат на всеки дизайн на дома. Пералните Whirlpool нежно ще се погрижат за най-калните футболни екипи и най-меките детски одеяла. Притежаващи голям капацитет, те лесно могат да се спраят с много дрехи с едно зареждане.

6th-sense-whirlpool

• Технологията „Висока ефективност“ се грижи за пестенето на вода и електроенергия. Това прави пералните както опазващи околната среда, така и намаляваща разходите Ви.

• Нововъведената система „6th sence“ (шесто чувство) регулира, контролира и усеща условията на прането и автоматично прехвърля прането в един уникален „360 Tumble Motion“
модул, който осигурява на всеки ъгъл на плата деликатно и внимателно почистване. Също така системата интелигентно персонализира движенията на барабана според всеки вид материя и така нежно се грижи за вашите дрехи.

„Ultra clean technology“ представлява специална програма за накисване и 3D изтъркване и почистване на упоритите петна. Вграден нагревател дава възможност за повишаване на температурата и по-дълбоко проникване на препарата в тъканта. Така се отстраняват трудни за премахване петна, както и 99,9% от вредните бактерии.

„Deep clean technology“ дава възможност за почистване на маншети, якета и други.

Whirlpool е единствената марка, при която може да използвате вода, която с автоматичен технологичен нагревател може да премахва различни видове петна. За разлика от водата от други марки,нагревателят загрява постепенно вместо перилен препарат,вода, като с тази технология се гарантира отстраняването на 16 вида трудни за отстраняване петна.

Научно проектираният „Agipeller“ позволява на дрехите да се движат нагоре, надолу, наляво и надясно и в резултат на динамичното и еднакво изпълнение Whirlpool гарантира бели и чисти дрехи.

Пералните машини на Whirlpool не са просто машини, които да управляват прането, но те се и адаптират към различните видове текстил и ниво на замърсяване, а това ще ви даде точна препоръка за дозата на препарата, който за използвате. Така просто трябва да поставите прането в пералнята и да оставите всичко останало на експерта в прането Whirlpool. Това ще Ви спести много време и усилия.

Ако обичате да носите безупречно чисти дрехи, подкрепяте иновациите и искате да пестите време и пари, то пералните Whirlpool са идеалният избор за Вас. Със силния си дизайн и едни от най-иновативните технологии Whirlpool перални машини не само правят най-доброто за вашите дрехи, но те също така ще разкрасят дома Ви. Пералните на Уърпул може да закупите от емаг с безплатна доставка до вашия дом и остъпка до 30% от цената, зависимост от предлаганата промоция в момента, за да проверите актуалните промоции на перални Уърпул последвайте линка:

small-stroke

ВИЖ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ НА ПЕРАЛНИ МАШИНИ WHIRLPOOL

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *