Мултикукър Instant Pot DUO CRISP ULTIMATE LID 6.2L

Промокод за -15% отстъпка – INMARK

INMARK

от 28 август до 17 септември 2023
В периода 28.08 до 17.09.2023г. може да използвате промо код INMARK за 15% намаление на следните уреди:
 • Instant Pot Duo Evo Plus 7.6L
 • Instant Vortex 3.7L
 • Instant Vortex Plus ClearCook 5.7L
 • (промокодът е валиден в официалния сайт на instantpot , за да го активирате добавете в количката желаният от Вас продукт, след което в поле ПРОМО КОД -въведете код INMARK)

  Instant Pot Duo Crisp Ultimate Lid съчетава няколко метода за готвене под налягане и приготвяне на храна с горещ въздух. Дисплея на таблото за управление на уреда, следи избраната от вас температура и време, както и показва текущия етап от приготвянето на храната ви. Освен това, всяка стъпка за приготвянето на здравословна и вкусна храна се показва в лента за известия, заедно с текущия ви час и температура.

  Цена и Повече Подробности

  Разнообразие от възможности за приготвяне на храна

  Уредът ви предоставя широка гама от възможности за готвене. Можете да го използвате за приготвяне на ястия на пара, сотиране, задушаване, бавно готвене, приготвяне на кисело мляко и поддържане на храната топла. Защитната подложка на капака може да се отстрани, за да се използва за пържене с горещ въздух, печене, запичане и грил. Освен това, уредът може да се използва за дехидратиране и втасване на тесто. Instant Pot Duo Crisp Ultimate се предлага в размер от 6,2 литра.

  Единичен уред с неограничени възможности

  Instant Pot Duo Crisp Ultimate е комбиниран уред само с един капак, съставен от мултикукър с херметично затваряне и фритюрник. След сотиране на месо, кайма и зеленчуци,  можете да продължите готвенето под налягане за още 7 до 8 минути. Този капак също ви позволява да постигнете златиста коричка на мусаката, без да се налага да го заменяте с нов. Този мултикукър прави готвенето на картофи истинско удоволствие! Можете да ги приготвите на пара, да ги варите, да ги печете или дори пасирате. Instant Pot също ще ви позволи лесно да приготвяте кисело мляко, да си правите  домашен хляб и други гарнитури, да приготвяте ориз, тестени изделия и десерти и то само с помощта на един уред!

  Лесен за разбиране интерфейс на дисплея

  Лента за напредък на дисплея периодично ви показва текущата стъпка в процеса на приготвяне на храната, от предварителното загряване през фазата на самото готвене и след това. Допълнителната информация се показва чрез лента за съобщения, която ви предупреждава за конкретни действия. Следователно използването на устройството става много по-лесно благодарение на тази функция.

  Дизайн, проектиран с внимание към детайлите

  Този уред разполага с голяма основа за широк вътрешен съд и широка кошница Air Fryer. Той е най-добрият от всички поколения комбинирани мултикукъри Instant Pot заместник на фритюрника у дома. Капакът на този модел Instant Pot се отваря до 59,5 см., което пасва на стандартни 60 см. кухненски шкафове и плотове с еднакво свободно пространство.

  Подобрени  функции на капака

  Капакът Ultimate Lid няма метални части, предпазващи ръцете от горещи повърхности. Вместо това, собствена система насочва кондензата обратно към колектор, разположен в задната част на модула. В самия капак са вградени вентилатор и нагревател,  а  пред тях е поставена предпазна подложка за готвене под налягане, която може да се премахва и слага отново. Това поддържа електрическите компоненти чисти и отделени от излишните пръски при готвене. При готвене под налягане, капакът на устройството автоматично се заключва, като това предотвратява случайното му  отваряне по време на готвене.

  Лесни стъпки за освобождаване на налягане

  Този мултикукър предлага три метода за освобождаване на налягането: естествен, бърз и пулсационен. Усъвършенстваната технология ви позволява да натиснете само един бутон на контролния панел на капака, за да освободите парата. Възможно е прилагане на промени във всеки етап на готвене, а изпускането на пара ще ви гарантира  спокойствието, при приготвянето на супи и други храни, изискващи варене.

  С този уред нискокалоричното пържене е възможно

  В сравнение с дълбокото пържене, храните, приготвени с този мултикукър  са по-малко мазни и са също толкова вкусни, но по-здравословни.

  Нов вид кошница за пържене и готвене с горещ въздух

  Тази кошница използва ново поколение незалепващо покритие без PFOA или BPA. Има широк диаметър за оптимална циркулация на въздуха и голямо пространство за фритюрника. Кошницата осигурява лесно готвене и пържене с горещ въздух.

  Вътрешния съд е от неръждаема стомана

  Силиконова стена закрепва външния контейнер, придържаща уреда при разбъркване, докато вътрешен съд  е с по-голям капацитет и побира 6,2 литра.  Неръждаемата стомана във вътрешния контейнер е AISI 304, която е достатъчно издръжлива и може да се почиства в съдомиялна машина.

  Предлага широка гама от температури, от които да избирате

  Можете да персонализирате температурата на фурната от 23°C до 204°C, което прави възможно дехидратирането на тестото, втасването на хляба и дори сотирането на висока температура. Освен това можете да използвате същия капак за готвене с горещ въздух.

  Готвене на достатъчно храна за цялото семейство

  Вътрешната тенджера има капацитет до  6,2 литра за приготвяне на достатъчно храна за всички членове от семейството.

  Цена и Повече Подробности

  Реални Снимки

  DUO CRISP ULTIMATE LID с отворен капак

  DUO CRISP ULTIMATE LID – дисплей

  Добави Коментари:

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *