Всички Промоции на Едно Място
Начало » Техника » Продукти » Домакински Електроуреди » Уреди за Готвене » Мултикукър Instant Pot DUO EVO PLUS – цена и мнения

Мултикукър Instant Pot DUO EVO PLUS – цена и мнения

Instant Pot Duo Evo Plus е лесно за използване, многофункционално устройство с 48 интелигентни програми. Може да замени множество уреди, включително уред за бавно готвене, тенджера под налягане, уред за готвене на оризови ястия, уред за приготвяне на кисело мляко, уред за готвене на пара, уред за су вид и тиган за соте храни. Уредът разполага и с настройка за приготвяне на торти и сладкиши и затопляне на храна. Освен това този модел е много бърз, лесен за почистване и удобен. Можете да приготвите питателна, здравословна и вкусна вечеря до 70% по-бързо от традиционните методи на готвене с Instant Pot Duo Evo Plus. Предлага се в удобен размер от 5,7 или 7,6 литра, в зависимост от модела.

Цена и Повече Подробности

Duo Evo Plus е най-новата версия на най-продавания и обичан Duo

Позволява ви да преминете от храна към десерт само с едно натискане на бутона. LCD сензорният екран на вътрешната тенджера позволява преглед на всички необходими данни за налягане, температура, етап на приготвяне и време за готвене. Вътрешният съд е оборудван с удобни  ръкохватки, като  може да бъде използван на всякакъв вид котлони, дори газови и индукционни. Можете да използвате програмните бутони, за да изберете правилната настройка, опция или програма за вашите нужди. Основният бутон ви позволява лесно да промените времето или температурата, който също е полезно за намиране на правилната настройка. Изпълнете всичките си кулинарни изисквания с Instant Pot Duo Evo Plus и разчистете вашият кухненски плот, тъй като само този уред ще ви бъде достатъчен за приготвянето на хиляди ястия.

Лесно и просто приготвяне на храна

С голям LCD дисплей, усъвършенстваната готварска печка предоставя на потребителите важна информация за текущото време, температура, налягане, състояние и др. Сега, когато имате ясно разбиране какво може да направи готварската печка, време е да я използвате.

DUO EVO PLUS – Изберете програма само с натискането на един бутон

Уредът има 48 интелигентни програми за настройка на температурата и времето за автоматично стартиране. Те могат да се променят само с натискането  на главния бутон.

Толкова много иновации само в един уред

Когато новият капак на мултикукъра е прикрепен, той автоматично се застопорява с едно щракване и се затваря херметично. Новата вътрешна тенджера има плоско дъно за сотиране и две дръжки с удобни текстури, които улесняват боравенето с нея. Може да се използва на всеки котлон  и капацитетът му е по-голям от предшественика му.  Използването на техники sous vide при следващото ви хранене може да впечатли гостите ви и да разшири вашите кулинарни умения. Тази нова тенденция в кулинарията е отлично допълнение към репертоара на всеки готвач.

Повече възможности за приготвяне на здравословна храна

Duo Evo Plus позволява по-бързо готвене, благодарение на 70% намаление на времето за готвене в сравнение с традиционните методи. Готвенето в един съд прави почистването бързо и лесно. Освен това Duo Evo Plus улеснява приготвянето на разнообразие от питателни  и здравословни ястия.

Уред, на който можеш да се довериш напълно

Instant Pot винаги поставя безопасността на първо място. Всъщност Duo Evo Plus не прави изключение. Предлага се с 10 вградени механизма за безопасност, включително заключване на капака и защита от прегряване.

DUO EVO PLUS – Реални Снимки

Instant Pot DUO EVO PLUS – дисплей
Instant Pot DUO EVO PLUS – капак
Цена и Повече Подробности

публикувано на

публикувано в

Мнения:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *